In onze gereedschapwinkel te Rotterdam vindt u al uw benodigdheden

Bent u een echte doe-het-zelver en dus graag bezig met klussen in en rondom uw woning? Of bent u wellicht een echte vakman en bent u op zoek naar professioneel gereedschap en andere materialen? Dan heten wij u graag welkom bij onze gereedschapwinkel in Rotterdam. Wij helpen u graag door u deskundig te adviseren en kunnen indien gewenst een bestelling plaatsen bij één van onze vaste leveranciers. Wij doen er alles aan om u te helpen aan passend gereedschap waarmee u de klus zeker weten kunt klaren!

Een ruim assortiment

Bent u op zoek naar handgereedschap? Dan bent u bij ijzerhandel de Wild aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment van onder andere hamers, tangen en schroevendraaiers. Deze zijn allen zorgvuldig geselecteerd, waardoor u verzekerd bent van een duurzaam eindresultaat. Dit geldt ook voor het elektrische gereedschap dat wij verkopen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een boormachine van Bosch, waarmee u zonder moeite de kracht van de machine kunt aanpassen aan uw klus? Kiest u voor onze gereedschapwinkel in Rotterdam, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.

Gereedschapwinkel RotterdamEen professioneel eindresultaat

In onze winkel treft u naast gereedschap ook lijm en verf aan en diverse andere benodigdheden voor al uw klussen. Wij staan klaar om u deskundig te adviseren en u te helpen met het realiseren van een professioneel eindresultaat. Kom dus gerust eens langs bij onze gereedschapwinkel in Rotterdam. Wij hebben voldoende parkeergelegenheden voor de deur en zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

   Contact  Assortiment

Powered by RealGen