Hang- en sluitwerk in Rotterdam

Heeft u materiaal nodig om uw ramen en/of deuren perfect af te hangen en sluitend te maken? Kom dan eens langs bij ijzerhandel de Wild. Zowel professionals als doe-het-zelvers kunnen bij ons in Rotterdam terecht voor diverse soorten hang- en sluitwerk. Wij hanteren een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waardoor u nooit teveel betaalt. Ook bieden wij enkel betrouwbare merken aan, denk bijvoorbeeld aan Nemef, Yale, Lips en Cisa.

Verzekerd van kwaliteit

Hang- en sluitwerk is de verzamelnaam voor allerlei materialen betreffende scharnieren en sloten. In onze winkel treft u een ruim aanbod aan van zowel sloten en handgrepen als scharnieren en raamuitzetters. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om enkel hoge kwaliteit aan te bieden. Wij selecteren onze merken namelijk zorgvuldig waardoor u bent verzekerd van kwaliteit. Zo weet u zeker dat u jarenlang geen omkijken meer heeft naar uw hang- en sluitwerk.

Hang- en sluitwerk RotterdamWij adviseren u graag

Wij heten u van harte welkom in onze winkel, waar wij klaar staan om u deskundig te adviseren. Laat ons dus gerust weten waar u naar op zoek bent, wij helpen u graag om de klus te klaren! Kunt u onverhoopt niet het juiste hang- en sluitwerk bij ons in Rotterdam vinden? Wellicht kunnen wij alsnog iets voor u betekenen. Wij werken namelijk nauw samen met onze leveranciers en kunnen, indien nodig, bestellingen bij hun plaatsen. Zo heeft u alsnog binnen een mum van tijd de juiste materialen in huis.

   Contact  Assortiment

Powered by RealGen