Maak kennis met ijzerhandel de Wild in Rotterdam

U bent op zoek naar een ijzerhandel in Rotterdam en zodoende bent u terecht gekomen bij ijzerhandel de Wild. In onze winkel kunt u terecht voor een ruim aanbod van ijzerwaren zoals gereedschap, maar ook voor diverse soorten verf en hang- en sluitwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar en adviseren u graag bij uw aankoop.

Professionele kwaliteit

Bij onze ijzerhandel in Rotterdam staat het bieden van uitstekende kwaliteit centraal. Dit betekent dat wij ons assortiment zorgvuldig selecteren uit betrouwbare merken. Ook koopt u bij ons nooit blisterverpakkingen, wat betekent dat u niet betaalt voor materialen die u nooit gebruikt. U koopt enkel de hoeveelheid die u nodig heeft voor uw klus. Ook kunt u rekenen op deskundig advies. Wij hebben de nodige ervaring en vakkennis om u bij uw aankoop te begeleiden zodat u met de juiste materialen thuis aan de slag kunt. Kortom, wij helpen u graag om een professioneel eindresultaat te realiseren, of het nu om een grote of kleine klus gaat.

IJzerhandel RotterdamWij staan voor u klaar

Onze ijzerhandel in Rotterdam is gevestigd aan de Nieuwe Binnenweg 450, in het gezellige Delfshaven. De winkel is erg goed bereikbaar met de auto, wij hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Ook kunt u ons prima bereiken met het openbaar vervoer. Wij heten u van harte welkom en staan voor u klaar! Heeft u een vraag over onze ijzerhandel of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact  Assortiment

Powered by RealGen