Diverse ijzerwaren in Rotterdam

U bent op zoek naar ijzerwaren in Rotterdam en dat treft, want bij IJzerhandel de Wild kunt u terecht voor een ruim assortiment. Voor iedere klus zijn in onze winkel wel passende materialen en benodigdheden te vinden, of het nu gaat om gereedschap of installatiemateriaal. Ook voor hang- en sluitwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw project, waarbij duurzaamheid en kwaliteit centraal staat.

Voor ieder project passende materialen

Onze ijzerwaren in Rotterdam zijn geschikt voor zowel de doe-het-zelvers als de professionals. Wij bieden een ruim assortiment aan waardoor er voor ieder wat wils is. U kunt hierbij denken aan:

  • Bouten, moeren en schroeven
  • Hoeken en ankers
  • Gas, water, koper en PVC
  • Installatiemateriaal
  • Verlengsnoeren en andere kabels

IJzerwaren RotterdamDankzij onze ervaring en kennis zijn wij in staat om ons assortiment zorgvuldig in te kopen, waardoor u altijd kunt rekenen op scherpe prijzen. Wij bieden onder andere de merken Bahco, Wisvo, Würth en Mannesmann aan.

Wij helpen u graag aan passende materialen door u deskundig te adviseren. Schroom dus niet om onze medewerkers om hulp te vragen. Op basis van uw klus is er namelijk altijd wel een passend product te vinden. Hebben we onverhoopt niets voor u in de winkel liggen, dan hebben we ook nog een hoop producten op voorraad in ons magazijn. Ook is het mogelijk om een bestelling te plaatsen bij één van onze vele leveranciers. Heeft u vragen over onze ijzerwaren in Rotterdam? Neem dan gerust contact op, wij staan u graag te woord.

   Contact  Assortiment

Powered by RealGen