Koop professioneel gereedschap in Rotterdam

Bent u binnen- of buitenshuis met een klus bezig en wilt u graag een prachtig eindresultaat bereiken? Dan is het van belang om het juiste gereedschap te gebruiken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen voor hun gereedschap in Rotterdam terecht bij IJzerhandel de Wild. U treft bij ons een ruim assortiment aan tegen zeer voordelige prijzen. Wij bieden enkel betrouwbare merken aan, waaronder Bahco, Mannesmann en Wisvo.

In onze winkel vindt u zowel elektrisch als handgereedschap. U kunt hierbij denken aan tangen, schroevendraaiers en hamers, maar ook boormachines en schuurmachines. Tevens kunt u bij ons terecht voor verf en verfbenodigdheden, tape, schoonmaakmiddelen, lijmen en kitten. Zowel professionals zoals timmermannen en stucadoors, als ook doe-het-zelvers zullen verrast zijn door ons ruime assortiment!

Gereedschap RotterdamVraag gerust om hulp of advies

Vindt u onverhoopt niet wat u zoekt in onze winkel? Vraag dan gerust om hulp, wellicht liggen uw materialen namelijk wel in ons magazijn. Een andere mogelijkheid is om een bestelling te plaatsen bij één van onze vaste leveranciers. Kortom, wij doen er alles aan om passend gereedschap in Rotterdam te vinden zodat u uw klus perfect kunt afronden met het juiste gereedschap.

Wij hebben ruime ervaring in de ijzerwarenbranche en dat merkt u direct wanneer u bij ons binnenloopt. Niet alleen kunnen wij u uitgebreid informeren over de mogelijkheden, ook kunt u rekenen op deskundig advies. Zo weet u zeker dat u onze winkel in Rotterdam met het juiste gereedschap weer verlaat!

   Contact  Assortiment

Powered by RealGen