Uw professionele sleutelservice te Rotterdam

U bent op zoek naar een professionele sleutelservice in Rotterdam en zodoende bent u terecht gekomen bij IJzerhandel de Wild. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd op het gebied van ijzerwaren en gereedschap, maar u koopt bij ons ook al uw hang- en sluitwerk. Met trots en plezier heten wij u van harte welkom in onze winkel!

Hang- en sluitwerk is een verzamelnaam voor allerlei materialen die nodig zijn voor ramen en deuren. U kunt hierbij denken aan sloten, klinken en handgrepen, maar ook aan scharnieren, grendels en schuiven. Het assortiment van onze sleutelservice in Rotterdam is zeer uitgebreid, kom dus grust eens kijken en laat u verrassen door onze scherpe prijzen!

Sleutelservice Rotterdam

De hoogste kwaliteit

Met professionele materialen kunt u uw ramen en deuren goed ‘hangend’ en ‘sluitend’ maken. Om de hoogste kwaliteit te verkopen, selecteren wij het aanbod in onze winkel zorgvuldig. Zo vindt u bij ons sloten en veiligheidsproducten van het merk Nemef. Dit innovatieve merk volgt de ontwikkelingen op het gebied van inbraak nauwkeurig en biedt passende oplossingen. Ook vindt u in onze winkel hang- en sluitwerk van merken als Yale, Lips en Cisa.

Kortom, wij hebben een ruime keuze waardoor er voor iedere situatie wel een passende oplossing is. Laat gerust weten waar u naar op zoek bent, wij voorzien u graag van passend advies! Heeft u een vraag over onze sleutelservice in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons.

   Contact  Assortiment

Powered by RealGen